View Single Post
Old 11-13-2005, 00:26   #6
Smokemashine HR

Smokemashine HR's Avatar

Registrovan: Sep 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by GreenMan
Meni ovo sa slika lici(ne mora da bude da je tako) na problem koji sam ja imao kad sam prvi put ozbiljnije pristupio uzgoju.Sto bi rekao Mashine bio sam poluznalac,pa sam previse hranio biljku.Jednu sam hranio manje tj. redje i bila je super a drugu sam hranio cesce i isto je tako izgledala,kao ove Ice na slici.Moja sreca je jedino bila sto sam preterao vec pred kraj cvetanja,tj. uz zadnjih 10-ak dana se videlo da sam preterao,pa je na kraju rezultat ipak bio zadovoljavajuci,ali je recimo ukus bio losiji nego kod one koja je bila hranjena kako treba.
znash u chemu je fora....svakome kad biljka pochme srati,misle da je predozirana gnjoivima,ali nije...ako si imao iste symptome kao airwalk je bio manja....pa si mislio da morash skratit i nije bilo promjene,poshto je bilko prekasno...
ali ima razlike za prepoznati u tim dogadjajima...kad ti biljka prvo stare listove osteti,je vjechinom manjak gnojiva(raznih to morash sam skuzit)a ne vishak,kao shto svi misle....a kad ti biljki pochmu novi vrhovi biti zhuti ili radit sranja,onda je vjerovatno pregnjojena...ima brdo caka,mene nekad teraju da izludim,damice shugave...

LP
SM
Smokemashine HR is offline   Reply With Quote