View Single Post
Old 01-02-2008, 19:09   #128
EXARP
God's busy,may I help you

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by ROX View Post
Al opet, uz Hasana, znam jos neke ljude kojima salvia jednostavno ne ide, i pocne crkavat sama od sebe.

Al sjecam se na shroomeryju kad je lik postao sliku svoje sally, napravio joj je nekakav veliki inkubator za vlagu ili tak nes, ne sjecam se. To je bilo jebeno GRMLJE salvie!
A je, istina. Neki kažu da je to od "prekloniranja" jer klone nakon nekog vremena izgube snagu. Jednostavno, uvenu.
Ali meni se čini, bar po mome mišljenju poduprtom od strane ljudi "kojima" ide, misalim da san sj... sa mišavinom zemlje. Ostala mi je malo "pretvrda" i drenaža je bila loša.
A i ima još jedna caka koju mi je reka Robert, ovaj lik iz Salvia divinorum scottland, a to je da bi bilo idealno pomišat VERMIKULITA u zemlju, jer koliko god Sally voli dobru drenažu, tako nevoli da joj se zemlja brže isuši. E tu je vermikulit zakon. A kad smo nabavili vermikulita dovoljno da ga se može na miru zamišat (je.. te, ko da je zlato, a ne kamen), bilo je kasno.
Al ove sezone, neću si dozvolit da se zaje.... Treba mi nekoliko "stabalaca" jer je nenamjeravam pušit. U "žvakanju" je budučnost A triba za neku "normalnu" dozu bar 10-ak onih lipih velikih listova od nekih 30-ak centi. A kad je lagana ka perce

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK

Last edited by EXARP; 01-02-2008 at 19:14.
EXARP is offline   Reply With Quote