all apollogies
e drugari molim vas oprostite sto sam se iskenjo i sto kvarim novogodishnje razpolozenje svojim glupim komentarima I had some personal issues, nisam mislio da uvredim sajt vec sam to onako vise sa profesionalnog aspekta posto i sam studiram programiranje i pravim sajtove a ito sto sam reko je realtivno i manje vise, ideja je u principu gotivna i sva ta sranja sto sam naceo ne sprecavaju da mi skoro svaki dan bude spushenje mars po bgu kao sto to i jeste, iuz to i beograd je najgotivniji u maju jer se nesto gotivno desi sa atmosferom ono ne znam tacno sta ali se dogodi, treba i neka zurkica da se organizuje uvece obavezno i da se osmisle gotivne parole neke brosure neki mozda govor da se odrzi i tako to i da se ne spusavamo na sav glas jer to je ono sto upravo neki i ocekuju a pored toga i ne islustruje neku ozbniljnost, mada dzidzenje ko dzidzenje samo iskusno...ako smisklim nesto konstruktivno...stvarno nisam nista od svega toga sto ste naveli al kapiram da sam ostavio prostora za takve interpretacije i naravno ako mislite da moj prethodni post ne zasluzuje mesto na forumu obrisite ga isto vazi i za mene tj banujte me...u principu je u beogradu problem apatija cini m se vise nego bilo sta drugo i to je to uglavnom...sorisha jos jednom...srecna nova godina i vutra mars i scve ostalo
|