View Single Post
Old 12-29-2007, 22:30   #35
Dock_Holiday

Registrovan: Dec 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by b0ddah View Post
..mnogo o daturi saznati cete ako procitate knjige Carlosa Castanede (Ucenje Don Juana, Odvojena Stvarnost,Prièe o Moæi, Drugi Krug Moæi...)
Da, ne samo o tatuli ima tu i drugih stvari... nego, bas u toj knjizi pise da semenke ne treba jesti jer "se moze trajno poludeti", kako kaze indijanac Don Huan. Ako zanemarite sve spiritualne rituale, ceo postupak bi se svodio na koriscenje korena, redje stabla. Ja sam gutao semenke jer nisam znao spremati koren i stvarno sam imao losa iskustva, koja su se srecom zavrsila sa povracanjem i izbacivanjem semenki. Pri tom sam igrao sah sa drugarom i nije bila nimalo prijatna partija, a osecaj za prostor se iskrivio pa sam razmisljajuci da idem desno kretao se levo i obrnuto. Pri tom tezina mojih udova je bila kao da sam na Jupiteru, gravitacija me lomila i nisam siguran da li je zbog overe ili..., ali nisam imao dugotrajno desjtvo tipa 48 sati i to. ujutro je sve prestalo samo je ostao jak bol u glavi. No, svejedno, i ja sam u taboru koji ne preporucuje tatulu, mada sam rekao da cu jednom probati koren.
Dock_Holiday is offline   Reply With Quote