View Single Post
Old 12-28-2007, 23:50   #108
bigeue

Registrovan: Dec 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Spusenje,zbog takvih ljudi tu smo gde jesmo:jeste,nas bre u zdrav mozak sa svih strana,a najvecu stetu prave ogorceni ljudi kao sto si ti.Svi smo mi sitni i mali bez moci i uticaja ali tebe ne zanima da se pokrenes i uradis bilo sta a onda osudjujes ljude sto trose energiju na beznadezne stvari.Beznadezne su jer ljudi kao ti nece da se pokrenu za bilo sta,misleci:sta ja tu mogu da promenim?Ti sam ne mozes,ja sama ne mogu.Ali kad bi se ljudi kao ti pokrenuli i pridruzili se nama koji ipak nesto pokusavamo,ne bi bilo toliko beznadezno.Ti mi izgledas poput jednog popa koga poznajem:u subotu uvece duva samnom,a u nedelju ujutro u crkvi propoveda protiv Sataninog zla-marihuane.Svi ste vi licemeri!Nije mi jasno kako te nije sramota?Ako ti se sajt ne svidja nemoj da s**** po njemu!Idi na neki drugi koji ti je dobar!Sta radis ovde ako ti nije OK?Ako ces vec da vredjas i pljujes po ljudima idi na neki drugi chat pa pljuj i svadjaj se do mile volje.Ovaj sajt je super i thanks ljudima koji su ga napravili.Na njemu sam registrovana vec 24h od toga na njemu sam provela jedno 10.Ne bi to bilo tako da mi se ne svidja i da da si ti u pravu!!!Ljudi ovde makar pokusavaju da promene nesto,a ti nikad neces biti slobodan da duvas dokle god i ostali ovde!Za razliku od tebe bar se trude da ostvare nesto,i to za sve nas
bigeue is offline   Reply With Quote