View Single Post
Old 12-28-2007, 21:13   #99
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
Thumbs up Microwave susenje (Express)

Quote:
Originally Posted by DirtyDeeds View Post
Dosta sam to proucavo i nema caja nigdje osim u Jamajci i to ne da bi bio high.
Ima puno tradicjonalnih napitaka posvuda ali ne i caj.

Ne kužim,pa nije dezimformacija da se susi u mikrovalnoj.Sasvim o.k metoda ako zelis odmah nakon berbe isprobati polodove svog truda.Ja sam si osusio 1 vrh na nacin koji netko na forumu napiso ne mogu se sjeti tko,svako malo gasis mikrovalnu i okreces travu,temperatura na najmanje i tako 15-ak minuta.Bilo je 100x bolje za pušit nego dosta ulicne trave.
Ja sam napisao taj post!!! Balcan je mislio na komplet susenje, to susenje u mikrovalnoj, mozes naravno, osusit i pusiti, (tako sam ja radio kad nije bilo na ulici vuve...) i extra je bila, samo moze se na novije mikrovalne koje imaju ono kao odledjivanje mesa, najslabije.... staviti na 5min, i svaki krug (kad se vrti) okrenuti...malo ce pucketati (voda koja isparava) i nakon par krugova, ostaviti po 1min naredna 3 minuta, i okretati redovno (najbolje je vise vrhova, staviti jedan na drugi, nego ih rasporediti po onom tanjuru u mw sto se okrece...regularno se vidi kako se bud sužava, eh sad kad je pomirises jos se osjeti hlorofil, al kad se zapali nista se ne osjeti, extra rad imala....(jos olja je kad se osusi tako, i ostaviti na novini preko noci na stolu...) i ujutro imas extra vuvu (rega suha za mrviti) za pusiti....
Ovo je nacin samo onda kad nemate vuve, pa od biljke (koja je pri samom kraju...) cjepnuti čičak i u mw...
Balcan je mislio na komplet urod garant, tj. da bude spremna za pakiranje odmah....:) Naravno da ne, jer jos nije to dovoljno suho, da bi se spremilo (u teglu npr. jer ubudjala bi se...) al' za pušiti (odmah) extra!!!

Quote:
Originally Posted by balcan_smoke View Post
NE VALJA U MIKROTALASNOJ !!!!
utiče na molekule vode extremno negativno,ne valja ništa ni zagrijat u tom...
to je napravljeno da prsotina od roba ovog društva kupi kese sa ručkom i spremi za 5 min
i naravno da sjebe zdravlje pa šta je zaradio da puca na doktore i ljekove ili pogrebno prije vremena
a prouči malo bolje za čajeve
ako ostaneš pri svome,ja ću ti reći ko sve pije čaj i kako i zašto
i molim te pojasni mi `tradicionalnih napitaka`
Nećeš vjerovati, al bolja je ta haveru (koju sam ja cjepnu i u mikrovalnu...) nego ijedna vuva na ulici (u to vrijeme...) ne znam koja je vrsta bila jer se izmjesalo sjeme....
Al je moguce, evo imam slike... upravo te...
Osusena u MW i prenocila na papiru (navece cjepnuo, osusio za joint-a a ostalo ostavio)...
Extra je bio rad... samo miris je bezze bio (dok nisam zapalio...). Tako sam jednu biljku obrstio skrooz... :)

Evo slika:

Samo da napomenem, da suha vuva je tek onda kad grancice mogu se prelomiti odmah, ako bolje pogledate, na ovim slikama grancice su zelene, i nema sanse da ih prelomis... i za joint potrebno kidanje (osim kad ostane ovako kao na slici preko noci, npr: na stolu, onda ne treba kidanje...al grancice se ni tad ne mogu lomiti !!!!!)
Naravno da sam ovo normalno susio, vise bih dobio .... Ovdje sam imao za nekih 4-5 dzoja, (masna i ne treba mnogo) a da sam rega susio (laganice) troduplo bi mogao smotati
Sto se tiče ukusa, jes malo "grdan" al moze proci, (bolje 10x nego od "uličarke"...al' rad je extra bio, ja nisam mogao vjerovati .... a ovu caku mi isto rekao jedan grower koji sadi godinama (indoor samo...)

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org

Last edited by Bezze_Sa; 12-28-2007 at 21:43. Reason: Sve moze u jedan post!!!!
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote