View Single Post
Old 12-28-2007, 02:35   #17
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by BOTANIK View Post
ima jedna stvar koja je zanimljiva u vezi osoba koje imaju veliku sposobnost komunikacije i nisu plasljivi te time jos postaju i javne licnosti. oni mogu biti puni znanja i kojecemu, bilo da prenose neko znanje staro neznam koliko godina ili bilo da govore o znanju do kojeg su sami dosli. kod njih postoji jedan problemcic da upravo zbog te njihove konfiguracije oni nemogu ljudima takvo znanje prenijeti nego samo pomoci da se mi sami usvjedocimo u takvo sto (a pod svjedocenjem ne mislim na znanja koja mislimo da su ispravna i duboko osjecamo da to jesu nego konkretna iskustva koja svjedocenjem to potvrdjuju) uz to postoji naravn velika opasnost da ljudi koji odluce prouciti takva svjedocenja i sloze se s njima bez prethodnog iskustva o tome i prime ih kao takva ono sto oni cine jest zapravo usvajanje obrasca vjerovanja (uz potporu logickog uma koji ih prihvaca) tako da usvajanje tudjeg svijeta jest iluzija.

no fora briju ima tip :)

poz
Uuuu, BINGO!!!
ma šta Bingo, Jack-pot

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote