View Single Post
Old 12-28-2007, 03:31   #12
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by Weedran View Post
Ovo sa mjesecom i zastavom je stvarno ono, ama baš nešto NAJNEVAŽNIJE moguće od svih "teorija zavjera". I pokraj svih ostalih stvarno nevrijedno ikakve rasprave.
Nije prijatelju, nije...
Ova zastava je primjer da kad se koristi duhovno/eterično/spiritualno, a koriste ga matreijalističke duhovno ne-evoluirane osobe...PROPUSTA MORA BITI. E sad, jesu li ti propusti namjerni, baš da bi ih "Tragači za urotama" nalazili ili su stvarno toliki idioti (čini mi se da je malo prvog, a gomila drugog), neznam.
U svakome slučaju, Univerzum je cjelina u ravnoteži. I ovo šta se ovde događa ima svoje razloge i objašnjenja, nama, naravno nepoznata. Nama jedino ostaje bit ispravan i punit se Znanjem. Sa šta više Znanja.
Njihova je greška jer misle da posjeduju Znanje. Da je ono jedno i konačno. I samo njihovo. Ali, tako oni dobijaju samo znanje. Pravo Znanje je fluidno. Ovde nemislin na znanje o tehnologiji, metalurgiji, biologiji i sl. Mislim na ono Znanje šta svi (bar večina na ovom forumu) osječamo i svjesni smo da postoji.
Ma, na kraju krajeva, mi ZNAMO da postoji.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote