View Single Post
Old 12-28-2007, 02:05   #10
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by kanehbosem View Post
ovaj lik je poput david ickea, (učiniće se nekom da ga kopira)
plus još dosta toga što se meni osobno sviđa
izmisilo je taroskop (mješavina tarota,kabale,atrologije,numerologije)
http://video.google.com/videoplay?do...04928805157392
u ovom interviewu govori o simbolima (nevjerojatno)
a na drugim mjestima također govori i o 2012 atlantidi, vanzemaljcima i povezuje stvari na jedan vrlo interesantan način,

weedrane kako ti se čini?:)
Pa nije on izmislija nikakav taroskop. Tarot je neobjašnjiv bez Quabalah (Kabala, jel), a kabala se bazira na nacrtu Drva života. A svi elementi na Drvu imaju svoje astrološke ekvivalente. Svaka Velika arkana Taro-a u biti je poveznica među Sefirotima na Drvu.
Numerologija je samo "dječja igra" Kabalom.

Znači, ja več godinama (OK,OK, sram me i reć, ali zadnjih 3 bome san debelo zalenjio) koristin taroskop ?!?!?!?!

@weedran: Care, nemoj se isprebrijat s ton Teorijom urote. Urota je na snazi od pamtivjeka. Odkad god Malo vlada nad Mnogo, u materjalnom smislu, urota šlaka. Matrix radi, gamad se bogati.

A nije tako bilo zamišljeno. Svi pobornici teorije urote su zgroženi masonskim simbolima, očima u trokutu, pentagramima, hexagramima...simbolima. I šta ko poduzima u svezi prljanja Božanskih simbola? Ništa. A i nemožemo ništa. Da Malo vlada nad Mnogo, bar šta se duhovnosti i spiritualnosti tiće, nije uopće čudno. Tih Malo vlada kroz Služenje (tu bi Tsarion moga upast u sliku) Večini, upravljajuči ih na "pravi" put.
Upravo kroz te simbole možemo se oslobodit "okova" (aj, Reptilskih kanđi ).
Šta mislite zašto nam tako drsko prezentiraju sve te simbole? Da bi nas držali u iluziji da su oni gospodari. Ne samo na materjalnom planu(uporaba kraljevskih simbola, simbola vlasti), nego i na duhovnom. E tu se slama Matrix. Kad se njegovi vlastiti "preprogramirani" simboli oslobode drevnog buga, i prorade punim potencijalom. I zašto nas se poučava da su ti simboli zli? Zato, jer oni, iako Znaju čemu ti simboli služe i šta znače, znaju da ih se s njima može i pokopat. Zato in je draže da svi misle da su to "sotonski" znakovi. Svjesni su da bi Znanje o tim simbolima, podjeljeno slobodno na korištenje (a to je i bija prvotni plan) dovelo do oslobođenja masa i masa stoke sitnog i krupnog zuba od koje žive. Neki "od materjalnih dobara", a neki bome, i od direktnog isisavanja energije koju in ovi papci i izdajice ljudskog roda (pa ma šta taj rod bija) serviraju na zlatnome pladnju.

Meni osobno, Oko u trokutu nemože bit simbol zla, jer znam njegovo značenje.
Isto je i sa pentagramon, hexagramom (hmm, ima tu još masa simbola, al za ova 3 se nekako najviše zna). A neke stvari bome možemo i naučit od ovih, ovih...ma neman riči za opisat te energetske strukture, tj. te "tegle" za kiseljenje energija. Možemo naučit dokle ljudska slabost, zloba i glad za materjalnim može sezat.

Vanzemaljska bića, bića iz drugih sfera postojanja, koja nas iskorištavaju nemogu ni optuživat, a bome ni napadat. Oni samo obavljaju svoju volju/funkciju/svrhu.
Naša je greška šta mi ne obavljamo svoju, nego

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK

Last edited by EXARP : 12-28-2007 at 02:17.
EXARP is offline   Reply With Quote