View Single Post
Old 11-08-2005, 22:18   #24
San Pedro de Peyote

Default Sa Amanitom

Sa Amanitom je u tome caka...

naime, taj neki sastojak koji te tresne i ono letimo, letimo... je ok, ali on ne bi opstao u pecurci( brzo isparava ) da nema druga dva sastojka koja su otrovna... a koji odrzhavaju ovo Halucigeno stanje kao jedinjenje. Ne pamtim kako se zove, izvini. E sad, kad uzmes, razlicite ( sa razlicitih mesta ubrane, recimo na istoj planini ili u sumi ali iz drugih krajeva iste...) dolazi prilikom mesanja pecurki do izjednacavanja neutralnosti odnosa otrovnih jedinjenja i halucinogena, plus sto se pojavljuje zbog razlicite kolicine svega toga u svakom primerku do nekih novih jedinjenja, tako da se otrov neutralizuje...on deluje, ali ne toliko da te ubije...

drugo...

Pecurka je jedna od par vrsta biljaka koje su postojale pre Ledenog Doba i prezivele su onaj mitski udar asteroida pre 65 miliona godina. Ja odavno znam, ali mnogi u to ne zele da veruju, no da nastavim...ja znam da su one pre bili mi...otprilike u isto doba smo ziveli kad i Dinosaurusi...s tom malecnom razlikom sto su Dinosaurusi bili mnogo mentalniji i inteligentniji nego mi mislimo danas o njima... No svejedno ostala nam slika Azhdaje, kao slucajno:)

Propratni nus efekti su jeziva hladnoca, do kostiju, mentalna razdvojenost, jedan lik mi je pricao da se njemu desilo da se setio koga je sve i zasto slagao...i da mu se povranim efektom desilo da je svaku laz doziveo u sebi onako kako ju je Namenjivao drugima... ( covek danas zivi na Sinaju, u nekom nasem manastiru, mislim hriscanskom; ima oko 60 g. restaurator po struci. )

Meni se desilo da sam od tada zhedan stalno ( pijem ravno 20 litara tecnosti dnevno...ali ne jer mi nesto treba nego mi se pije i to ti je :))))

Cudno jeste recimo i to da je nekoliko ljudi koji su jednom to zajedno uzeli kad i ja, imalo identicnu viziju istog tipa i kroz pricu dok su pricali dodavali su jedni drugima detalje, kao da su svi imali identicno mesto i utisak dozivljaja...kao da su bili negde zajedno.

Ja sam imao tada osecaj kao da me ta "tema" ne zanima pa sam "skrenuo" kod prve okuke na drugu Temu:)

trece

Ako dodam ...da su Pecurke Veoma Inteligentne Zivotinje, nemoj da mi se nasmejes.
  Reply With Quote