View Single Post
Old 11-08-2005, 13:15   #9
Airwalk

Airwalk's Avatar

Registrovan: May 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Care razvijajaju ti se bebe ko s reklame :) Zelim i tebi i njima sve najbolje u naredna 3 mjeseca :)

Nego reci mi u kolikim su ti posudama zemlje, koliko im dajes vode, u kakvom rezimu, koliko puta tjedno, koliko ml Hessija sa koliko vode zamjesas i kako im dajes?
Ja sam inace na labeli Bio-Bizz, imam 2 Nirvana Ice i 1 Papaya ladies u 40 danu floweringa, zalijevam ih 2 puta tjedno sa po 3-4dl vode, one su u 7L posudama, prvi put im dam samo 3-4dl vode a drugi put u toliko vode dodam 1ml Bio-Bizz Grow,2ml Bloom i 2ml Top-Max. Od pocetka nisam im uspio naci rezim koliko cega, jedna Ice mi sve upija bez problema i ne pokazuje nikakve znakove stresa ili manjka osim tu i tamo overwatering, bila bi super mama da sam copnuja klon (probat cu je iza regenerirat), ali ovi drugi Ice i Papaya mi stalno pokazuju da im fali ili N ili Mg ili P i nikako da budu zadovoljne. Eh da i veliki razlog svega lezi u tome sto sam zemlju sam smjesao od zemlje iz Mercatonea i Peveca i mislio sam da cu situaciju moc popravit sa dobrim nutriensima ali jebga ... aj kad ce vishe taj shop da uzmem 50L Bio-Bizz All Mix?:) i da mi se biljke zelene ko tvoje :)

Happy growing! ::super

~)
Airwalk is offline