Uvod u...
...je bio u nesto sto sam mislio da se moze podjeliti sljudima. Ima dosta ljudi na ovom mjestu koji ne i nisu zasluzili ovakav akt i moju odluku da pobrisem sve sto sam napisao, ali opet, poklonjen povjerenje Neko je izigrao na vrlo Odvratan nacin, a zaista ne bih da objasnjavam. Kao vjernik stojim na liniji onog nacina koji kaze: Bog je taj koji sudi. Na ovaj poslednji post necu odgovoriti. Pozdravite mi Doors-a.
Vutragenjo, zaista izvini sto sam uneredio sopstveni apsurd, no smatrao sam i smatram da je tako Postenije.
Osim sto sam bio iskren sa svima i zeljan isto takvog uzvracanja, ne vjerujem da sam nekog namjerno uvrijedio, a ako se iko takvim osjeti, neka mi oprosti sto se nijesmo na isti nacin i u isto vrijeme razumjeli.
Necu sugerisati nesto sto smatram pogresnim, ali ja sam pogrijesio sto sam povjerovao da se Prijateljstvo moze graditi i na ovakvom mjestu. Ne moze, bar ne onoliko iskreno i srcem, kako ja to cinim u svom svakodnevnom zivotu.
Neko me je i te kako slagao i zbog toga ne zelim vise ovdje vagati svaki sledeci susret s nekim novim ljudima.
Liceat mihi arbire.
Last edited by San Pedro de Peyote; 02-21-2007 at 14:41.
Reason: promena
|