View Single Post
Old 12-17-2007, 13:39   #18
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by hashberryboy View Post

kolko produljuje vegetaciju takvo rezanje?
Ne možeš baš reći da "produljuje", jer ti si taj koji "određuje" koliko će vegetirati. Bolje koristiti riječ "usporiti" joj rast. Znači ona raste i razvija se normala, ali u visinu ide sporije nego inače...

Quote:
dali se onda razvijaju 2 bud-a(glavna) na biljcici koja bi kad bi spojio bila velicine jednog ko na biljcici koju nisam rezo? ili se razvijaju 2 normalna bud-a?
Razviju se dva glavna vrha, drugim rječima isto ko da dvije biljke jedna pored druge rastu... sa DVA glavna vrha
Quote:
sorry ak te tlacim s pitanjima....
Eee.......imaš svoj dnevnik, oni koji hoće da odgovore, oni će i odgovoriti i pratiti tvoj log.... ko neće ne mora!!!
Quote:
p.s. kad sam zalio sa onim mixom nutrienata(malo manje od pola propisane doze) biljcice su zivnule.....sad ih zaljevam svaki treci dan sa full malo tog mixa a ostale dane cista voda.....
Obično kad biljke dobiju previše gnojiva (suptrata) odmah živnu, i nenormalno počnu rasti i razvijati se, i nakon nekog vremena počnu propadati..... Ne znam, ja sam uvijek gajio uz što manje hemijskim sredstava...
Evo ti i slika, nadam se da ćeš skontati gdje rezati.... Ovo je već cjepnuta par dana prije...

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote