View Single Post
Old 12-16-2007, 12:01   #5
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
Cool

Quote:
Originally Posted by dimbe View Post
Momci ja neznam dal je neko od vas probao da od PC kucista napravi grow box, ali kad sam ja pokusao najveci problem mi je bila svetlost koja je "curila" iz kucista na sve strane, znaci obavezno vam treba neki silokon ili git, da lepo zatvorite delove koji se ne otvaraju, ali jos veci problem je ventilacija, kad stavite neki ventilator(treba vam sto tisi) svetlost izbija iz kucista ko sumanuta, morate iskombinovati nesto...

Moj predlog je da radite sa stednim sijalicama, 3-4 komada za pocetak (ako uspete da ih ugurate, ja nebi radio sa HPS-om jer to greje jako.

pozdrav momci!
Očigledno nisi dobro "protabirio" teme na forumu (za to i služi... :)) Ima tema, i cak grow report (ako se ne varam...) o PC (case) box!!! i unutra je bila 150W HPS-ka, i rezultati za ne povjerovati...
Ništa dok se ne proba... Odradi samo dobro ventilaciju i vozdra,
...iii još bih nešto htio dodati (ne vezano za temu...)
Ako neko ne moze (npr: radi staraca ili sl.) da uzgaja, onda ne bi se trebao hvatati tog posla!!!
Mislim ipak sakrivati 3-4 mjeseca kućište i praviti se lud čitavo to vrijeme (i usput održavati to sve....) mislim besmisleno je....
Znam da ima dosta mladje raje, kojoj je dokurčilo kupovati smeće na ulici, onda nek skontaju neku drugu caku,... podrum, garaža, tavan (koji se ne koristi npr:) itd itd....pa tu uzgajati, nego u kući u prčastom kućištu i na kraju dobije nekoliko (dobrih) panjeva...

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote