Tema: Policija
View Single Post
Old 12-16-2007, 00:04   #98
bozga

bozga's Avatar

Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

Evo neka moja mišljenja o policiji i pljuganju izvan kuće/stana...

Dakle, valjda najgluplja stvar koju možete napraviti je pušiti u nekom parkiću ili vrtiću jer lako vas netko može vidjeti i pozvati policiju... Rađe odite negdje na WC u neki birc i smotajte i pušite gradom nego se zaustavljati u parkiću, vrtiću ili sl. lokacijama..

Nikad nisam pao, ali bio sam vrlo vrlo blizu i od tada ful pazim.

1. Ako imate kod sebe nešto i nađete se na mjestu gdje dolazi murija prema vama- počnite trčati!!!
Kada proradi adrenalin, nitko vas neće moći uloviti, a ono što imate možete baciti usput. ;)

2. Stvar, ako baš morate pušiti na javnom mjestu rađe pušite joint kao normalnu cigaretu hodajući gradom... Tak je najmanja šansa da vas ulovi murija osim ako ne naletite na nekog murjaka u civilu... Nemojte smotati neke prevelike pljuge da se previše ne osjeti...

Doživio sam jednom da lik na Trgu bana Jelačića puši frulu, okrenem se i vidim nekog spaljenog metalca. Dođem do njega i pitam ga kaj sluša, a on meni pruži pljugu!
Ušli smo u tramvaj prema Glavnom s jointom, na sljedećoj stanici u tramvaj uletava murijak!!! Bacio sam pljugu kad je dotični metalac počeo vikati "cop, cop"!!!
To je bilo prejako...

3. Stvar; uvijek pušite u sigurnosti svoga doma!

4. Stvar; uzgojite sami svoju vutru, nemojte biti pohlepni i zarađivati na tome nego uživajte u plodovima vlastitog rada i pružanja ljubavi prema biljci.

Tako će vam vutra biti legalna cijeli život bez ikakvih frustracija... I naravno, oprez i pamet u glavu.

Boz
bozga is offline   Reply With Quote