Quote:
|
Losta strana trave je los utjecaj na kratkorocno pamcenje, no weekend useri ne bi trebali imati apsolutno nikakvih problema ako koriste vodene bongove.
|
Zavisi...sve je to stvar da kad je čovjek napušen da ne želi il mu se ne da obraćat pažnju i pridodavat pozornost na neke stvari, bilo da su bitne il nebitne. Tako je npr. sa kratkoročnim sjećanjem. Ja od kad sam smislio kako ga sprječit više nemam problema: ful kad osoba priča treba ju pozorno slušat i o svakoj rječi razmišljat. Uz to, uvjek u glavi imat psihički podsjetnik koji će govorit da se ne zaboravlja. Ovo ful djeluje, jer npr. ja od tad u ekipi uvjek znam di je netko stao, reko il slično (što izaziva euforije kod mnogih). Al da psihički iscrpi, vjerujte...
Quote:
Jointi su iznimno stetni, jer:
1. zahtjevaju previse trave
2. neki ih debili motaju s duhanom i travom (kancerogeno do eggsa)
3. ostecuju sluznicu u zdrijelu
|
1) Joint najduže gori i najmanje se trave na njega potroši.
2)Nije pametno šta si reko neki debili ih motaju sa cigarom jer nažalost to radi većina ljudi. Ne možeš npr. sa paketom i par ljudi pušit vu čistu, ne bi pljuga ni došla do zadnjeg, a kamoli do druge serije. U zadnje vrijeme ful počinjem prezirat duhan, pogotovo jer pušimo sa crvenim Malborom, jer nažalost pitanje stoji: "Ako pušim travu ne bih smio duhan!" Duhan, još bez filtera, užasno sjebe i da se puši čista vu bilo bi na organizam puno manje štetnih dogoročnih posljedica. Al eto, stvar je u parama. Iako bih svima toplog srca poželio da ako srede buksu (veću količinu) neka puše čiste. Način na koji čista od mješane zabija je drugačiji i posebniji, a o zdravlju da ne pričamo!!! Odjebite duhan!!!
3)Hehe...da bar samo sluznicu:)