View Single Post
Old 11-03-2005, 13:03   #26
doors_of_perception
Grize zube

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Losta strana trave je los utjecaj na kratkorocno pamcenje, no weekend useri ne bi trebali imati apsolutno nikakvih problema ako koriste vodene bongove.
Zavisi...sve je to stvar da kad je čovjek napušen da ne želi il mu se ne da obraćat pažnju i pridodavat pozornost na neke stvari, bilo da su bitne il nebitne. Tako je npr. sa kratkoročnim sjećanjem. Ja od kad sam smislio kako ga sprječit više nemam problema: ful kad osoba priča treba ju pozorno slušat i o svakoj rječi razmišljat. Uz to, uvjek u glavi imat psihički podsjetnik koji će govorit da se ne zaboravlja. Ovo ful djeluje, jer npr. ja od tad u ekipi uvjek znam di je netko stao, reko il slično (što izaziva euforije kod mnogih). Al da psihički iscrpi, vjerujte...

Quote:
Jointi su iznimno stetni, jer:
1. zahtjevaju previse trave
2. neki ih debili motaju s duhanom i travom (kancerogeno do eggsa)
3. ostecuju sluznicu u zdrijelu
1) Joint najduže gori i najmanje se trave na njega potroši.
2)Nije pametno šta si reko neki debili ih motaju sa cigarom jer nažalost to radi većina ljudi. Ne možeš npr. sa paketom i par ljudi pušit vu čistu, ne bi pljuga ni došla do zadnjeg, a kamoli do druge serije. U zadnje vrijeme ful počinjem prezirat duhan, pogotovo jer pušimo sa crvenim Malborom, jer nažalost pitanje stoji: "Ako pušim travu ne bih smio duhan!" Duhan, još bez filtera, užasno sjebe i da se puši čista vu bilo bi na organizam puno manje štetnih dogoročnih posljedica. Al eto, stvar je u parama. Iako bih svima toplog srca poželio da ako srede buksu (veću količinu) neka puše čiste. Način na koji čista od mješane zabija je drugačiji i posebniji, a o zdravlju da ne pričamo!!! Odjebite duhan!!!
3)Hehe...da bar samo sluznicu:)