View Single Post
Old 12-15-2007, 22:23   #1
dehhiher

Registrovan: Apr 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Question Domaja na 400W MH + nastavak al sad imace i hps

Evo da pocnem od kraja.
Znachi imam braonacke pistile koji vec otpadaju i iznova mi se stvaraju novi beli. SHTA DA RADIM???
Da cekam il da secem. Sav sam na pola pa sam vec poce shishanje. Ne mogu da ostavim dva dana u mraku jer ima i neka sitnija deca kojoj treba svetlo. A misio sam i da isfuram i ove donje mladje grancice jer biljka nonstop raste (mozda zbog MHa). Ili da je nosim napolje prekrijem velikom kutijom od vesh mashine pa da oseti i malo mraza….
I zasto su pozuteli listici, sumnjam na visak vode ili blizina lampe?

Treba da oberem vishemesecni trud, od 18. avg. (4. meseca), pravog muchenja koliko sam je samo usporio, doduse lichi mi na sativu pa i to traje dugo. Elem 2 meseca je bila u veg. i sad skoro 2m u cvetanju, pod 400w MH samo da naznachim bez kondenzatora ali sam skapirao jako brzo da je on neophodan, medjutim nisam hteo vishe nista da petljam do kraja.
To je bilo neko seme malo krupnije i imao sam ih 4 kom od toga je izniklo samo 1 i na moju Veliku Srecu bude zensko. U pocetku sam se malo mucio sa kloniranjem i upotrebom praska koji je iz Madjarske. Izklonirao sam doticnu mamu 3 puta i jedanput 3 dete. Prvi klon sam sjbo. Ostali su svi OK. I svaki put sve bolje i bolje tj. brze primanje.
Ukratko samoocnjivanje. Zemlja 3, lampa 3, ventilacija 2-, djubrenje 3-4, prostor 2. kada je doshao lik koji je imao farmu u ned i kada sam tacno shvatio shta je poenta i zasto se ovde ljudi toliko trude u objasnjavanju a mi novajlije ih nesvatamo. doduse moj jedini plan je bio shto manje para uloziti. bez merenja vlage i bez 100 opisvanihh ventilacija.
Ulozeno para oko 100e sa strujom! a trebao sam bar jos 200e.

Last edited by dehhiher; 03-05-2008 at 19:28. Reason: 2nd edition
dehhiher is offline   Reply With Quote