View Single Post
Old 12-14-2007, 21:15   #14
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by hashberryboy View Post

zemlja mi je mix od: oko 60% crnog humusa,30% supstrata za cvjece i 10%stiropol
Meni je mix zemlje OK, i ja koristim ovako... (Ovo 60% je humus (treset) pretpostavljam, sa organskim gnojivom...) [/quote]
Quote:
on nutrienata cu koristit: od hesi-a-----wortel,tnt complex,fosfor,supervit..
od b cuzz-a pk 13/14,bud bild tabz(one tablete za pumpanje vrhova)
slobodno se nadovezete sto bi mi jos moglo zatrebat.... :-)
Heheh, dobro si se i "hemijski" spremio sa gnojivom, tako da lično ne mislim da ti još šta trpaš u biljke..... aaaa inače ne koristim nista od navedenog, al' u svakom slučaju, ti kreni sa 1/4 od propisane i gledaj biljke, i povećavaj do 1/2 doze (od propisane, npr: pola čepa, ako je propisan 1 čitav na 2L)[/quote]
Quote:
dodao sam malo wortel-a(1.5ml),tnt complex-a(1.5ml) i supervit-a(oko pola kapi-ne pitajte me kako sam uspio stavit samo pola kapi) u litru vode i s time zalio....full malo....njih sam prije 2 dana presadio u vece tegle(4l)
sirenje tog zutila i sivila je prestalo i nadam se da se nece ponovit.....
za sada nastavljaju.....
Ne znam jesil' trebao odmah gnojiti (pogotovo male posude... tek biljke krenule...) jer ima dovoljno za razvoj u zemlji, koju crpi iz suptrata.... Previše može naškoditi korjenu i odmah će ti listovi početi žutiti...)[/quote]

Quote:
a sad:
ovako,planiram radit scrog metodu....
zanima me od kojeg materjala napravit mrezu i kako slozit opcenito tu konstrukciju a da se da nesmetano zaljevat i tako to....
Imaš plastičnu mrežu, raznih dimenzija (rupe), i običnu su zelene boje, i njih ti preporučujem, jer su kao prvo fleksibilne, nego metalne neke varijante!!!
Quote:
dali da postavljam mrezu prije ili tek nakon sto utvrdim spol biljki?
kolko da ih pustim u visinu prije nego ih prebacim na 12/12?
Tu metodu je najbolje raditi sa klonovima, ako već hoćeš da radiš tako, najbolje ti je da biljke ranije staviš, dok vegetira, znači čim se digne, ti sam je uvrći tj. guraj vrhove da se sami isprepletaju. Jbga, moraćeš se pravo potruditi kad krene cvjetanje da ostraniš mudonje. Mozes rezati ih (što je još bolje, prije nego mreža dođe, tj kad počne da se "račva" da što bolje popuni mrežu (jer tebi je cilj u ovoj metodi, da se mreža ne vidi od vrhova!!!) .... [/quote]
Quote:
jel istina da je najbolje pobrat vrhove kad se pojave prvi zuti trikomi?
ako ne kad je?
zbunilo me gro razlicitih tekstova-neki kazu kad 70% dlacica pocrveni-posmedji neki kad se pojave prvi zuti trikomi(tad su vec sve dlacice crvene-smedje)...
do sad sam brao kad su 80% dlacica bile crveno-smedje
Ja takodje skidam kad cvijet 80% posmeđi...

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote