Tema: Policija
View Single Post
Old 12-12-2007, 20:09   #93
dark grower

Registrovan: Dec 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default murija i fto

ha, kod nas, u vojvodini, situacija je smesna, sto se tice murije oni su likovi. . . sitacija je ovaka: prijatelj i ja varimo na ulazu u groblje prolazi neko fizicko-tehnicko obezbedjenje i staje kolima gledaju, ubacuju u rikverc i dolaze, ja se uspanicio bacio dzoks, a drugi sto sam imao negde ga bacim medju travu. u medjuvremenu oni dolaze i gledaju i nesto nas traumiraju. . . bla. . . bla. . . nemojte biti tu, remetite mir . . . uglavnom ok, mi se okrenemo i krenemo kroz groblje nekih 200 m, pa cemo se vratiti po onaj dzoks, ok napravili krug, dolazimo, kad ono dzoka nigde, propo, nestao nije proslo 10 sec, kad ono patrola staje i pocinje da nas startuje, kao sta se to desava . . . bla. . . javili su nam iz FTO(fizicko-tehnicko obez.) da neko poseduje marihuanu od vas, nista tu nas pretresu, nista nenadju okrenu se i odose prema kolima kad jedan murjak iz kola vice: "Daj, nemojte se drogirati, idite ka*ajte neke ribe, sta ce vam droga". pogledali se onako krvavi i samo smo se nasmesili. . . uglavnom dzok je nestao u rukama takozvanog "obezbedjenja"
dark grower is offline   Reply With Quote