View Single Post
Old 12-12-2007, 01:52   #3
LucidDream
Super PerfundO

LucidDream's Avatar

Registrovan: Feb 2007
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 5 Puta u 4 Tema

-Meni je cula zvuka izuzetno modifikovano dok sam pod uticajem kanabisa...Objasnicu...Dok sam naduvan slusam psy trance muziku ili stvari slicne trance,koje u sebi imaju dosta prelaza s tona na ton...Slusajuci trance,cujem prelaze tacno kad se dogadjaju,u trenutku te promene...Tj. dok sam pod uticajem kanabisa koncentrisem se na jednu jedinu stvar i odbacujem sve pored nje,ignosrisem okolinu...Sva paznja je poklonjena toj pesmi,zvuku ili vec sta je,bez obzira sta se odvija okolo...Cujem stvari na koje trezan nikad ne bih obratio paznju,niti bih primetio da se dogadjaju...Kao da se zvucni talasi koriguju dok stignu do mene,pa onda jedan zvuk poprimi delove iz jednog,drugog,treceg...ili koliko ih je vec,te kad stigne do mene potpuno je izmenjen...Zbog toga izbegavam da komuniciram sa ljudima kad sam high da ne bi doslo do nenamernih problema....

-To bi bilo sto se tice zvuka...Sledece je o ukusu,koji se izuzetno menja u mom slucaju dok sam pod uticajem ganje...Elem,kad sam naduvan dodje mi jesti stvari kojih se gadim citav zivot,takodje pravim kombinacije ciji su proizvodi ciste gluposti...Npr.-kecap,torta,suvo meso,jogur-uzevsi gutalj odnosno zalogaj od svake supstance...Jednom sam probao tako nesto pojesti dok sam bio streight da utvrdim da li kanabis utice na moje culo ukusa,i rezultat je bio povracanje,tj. kanabis znatno utice na moje culo ukusa...

-Here we go again...Dok sam high totalno izgubim pojam o vremenu...nekad je 1min kao 1 h a nekad 1h kao 1 min...Jos nisam ustanovio od cega zavisi kako mi vreme prolazi dok sam high,ali ipak practice make you perfect...
LucidDream is offline   Reply With Quote