Necu te zvati ni uopste.
Ti se vredjas ja se shalim. Daleko je to , A., od dizajnerstva i kulture istog. Mnogo treba covek da bude KULTURAN da bi njegov dizajn bio merilo njegove vrednosti...a ti se vredjas...Zakonom , je zabranjeno da neciju poruku brises i umesto nje napises sta ti mislis da treba a ne napises da si ti to uradio. Ispada da sam sebi napisao a to sto ovi tvoji drugari ovde znaju kako to ide na ovom sajtu/forumu, NE MIJENJA STVAR. Zamisli da ti ja napisem negde CV a da te ne pitam i opisem te kako ne bi volio jer imam to pravo na mestu koje sam ja kreirao?
Izvlacenje konteksta i dijametralno konfigurisanje eto da ti se ne prebaci nesto a zapravo je to, i onda ja izrazim divljenje dizajnu kao takvom o sajtu a tebi ze izgleda ne svidja da mi se svidja dizajn? OPROSTI, necu vise rijec jednu jedinu o TVOM sajtu da prozborim, ni ovdje ni bilo gdje. I ako me ko upita sta mislim o TVOM dizajnu evo ti kazem na glas, necu nista da kazem da se dogodi da si ti shvatio kako tebi odgovara i da se ne dogodi da neki levi lik nastrada jer si ti odlucio da je on ja, a da ga prethodno nisi pitao, jeli on ja.
O dizajnu sam rekao sta sam imao, i nemoj mi vise nikada pretiti, ni nalik tome. A ja tebe necu ni nazivati ni zvati...necu te cak ni podrzati cak i kad mi se nesto dopada, jednom recju zaboravio sam da mi se neko mjesto dopalo, u prvi cas... Evo necu ni dolaziti neko vrijeme, sem ako stvarno stvarno ne budem pozvan bilo pozivom bilo necijim pitanjem, da mu preko PM pomognem ili izadjem u susret...A kad ti dozivis mojih skoro vec 38 godina, i ostanes ovakav namcor kakav si, neka ti bude prosto da budes i u pravu za sve sto cinis, usput se braneci da je Canabis, sveta biljka, jer si ti privatio taj naziv i to tepanje njoj, jer je to tako Fancy! Ja svejedno misljenje o tebi promeniti ne mogu vise.
Stojan Stratimirovic Mladji
|