Quote:
Originally Posted by Weedran
Mijenja ali ne sj.ebava, receptori prime i nakon nekog vremena otpustiju THC molekule a da ne ostanu povrijeđeni, za razliku od većine droga kao što su alkohol, heroin... koji bombardiraju određene djelove mozga i uništavaju ga... imao sam dobru animaciju koja prikazuje to, budem probao naći.
|
Ni H(bez primjesa) ti doslovce ne sjebava mozak,tj. ne pravi fizčku nepopravljivu štetu.Jednostavno je-----tvoji opiodni recetori se prilagode ogromnim količinama dopamina i za tvoj mozak "obična" sreća postaje 0,to se dogđa tek kad osoba postane ovisna a do tad je to samo rekreativno napaljivanje svoga mozga da osjeti ugodu prouzročenu nadraživanjem opiodnih receptora kakve nema bez konzumacije opijata/opioda ali i prije razvjanja prave ovisnosti to postane ovisnost kao što većina ljudi postane ovisna o cigaretama prije nego o nikotinu. Istina je da trava kao i većina droga(ako se razumno konzumiraju) NE sjebava mozak.....u smislu pravljenja nepopravljive štete. Svega nekoliko droga uništava mozak i među njima i ALKOHOL. A opet toliko ljudi tvrdi da ih je i trava spržila.....ja mislim da su to mogli izbjeci rjeđim konzumiranjem npr....