View Single Post
Old 12-09-2007, 16:47   #49
bozga

bozga's Avatar

Registrovan: Jul 2007
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 2 Puta u 2 Tema

@ Weedran - blokiranje i oštećivanje nije isto, u pravu si, ali živac ili prenosi ili ne prenosi impuls. Ako je on konstantno blokiran, s.j.eban i ne radi dugo vremena, on crkne i više ne obavlja svoju funkciju i ostane sj.eban.

@ Crass - da, točno je da marihuana nije toksična i da još nitko nije umro od marihuane (bar koliko ja znam), ali dugoročno duvanje ti zasigurno neće poboljšati inteligenciju nego će te zatupit i promijenit ćeš životne navike.

@ elephant0r - Ove informacije koje ja posjedujem su informacije koje su produkt višegodišnjeg informiranja o marihuani kao i životnog iskustva. A kao druga stvar, nemoj mi dirati Vegetu!!!

Prvo se raspitaj kakve su prehrambene navike kod Amerikanaca pa će možda biti jasnije zašto toliko umiru od raka. Svaki treći Amerikanac...

Ovo što ja pišem je moj objektivni pogled na konzumiranje marihuane. Naravno da se marihuana ne djeluje na svakog isto. Postoji još mnogo mnogo faktora koji su tu uključeni i ne mogu ih sve nabrojati ni da hoću, ali treba biti svjestan toga da se marihuana ne može uzimati zdravo za gotovo.

Meni je ok pljugat ponekad svaki dan, ponekad rijeđe, ponekad uopće ne. Jer postajem svjestan kad je marihuana lijek, a kad je marihuana porok.

Quote:
Originally Posted by b r a i n c h i p View Post
Bozga samo cu ti reci da si uz gram istine napisao kilo sranja. Ne zelim trositi energiju na ovakve 'do loop' rasprave.
Peace!
Napisao sam gram istine, a kilu sranja i ne želiš trošiti energiju na ovo? E pa onda mi nemaš ni pravo napisati da su sranja jer nisu sranja. Sad bih najrađe spomenuo 4. točku pravilnika, ali neću...

Boz

Last edited by bozga : 12-09-2007 at 16:56.
bozga is offline   Reply With Quote