|
Guest
|
Epolete
Drugi put pisem ovu poruku (otkako sam na ovaj forum dosao, Vutrabashi Excelsior me je tresnuo nekim esencijalnim zračenjima, počev od ovog Prelepog Bjelog Zmaja, transformisanog iz Lista Marihuane. Kakva Fantazija! Nisam oduševljen nego sam Razbijen. Jednom sa sličnog zmaja Na travi nacrtao, ali ga nemam kao dokaz, dadoh ga na poklon ). No moj je bio drukčiji, posve...Moguće je da su iz Istog plemena, ti Zmajevi, pa se moj u meni sjeća sebi sličnog... Eto sam nedavno izrazio svojoj djevojci( čitaj i pamti: Djevojka mu je Žena koja mu je Supruga koja mu je ko Sestra nalik Drewnom Prijatelju bez presedana ju je naučio da bude mu Najdraža Kurwa zbog koje je u stanju SWAŠTA DA URADI, od čega je 100% Vrlo neprijatno ako ga neko čačne ) ( završen citat ).
...Eto sam nedvano izrazio svojoj djevojci ( uopšte nije moje vlasništvo ) kako ću da napravim par kutija s nekom Travom, pa će neke ZLE da idu u svojem dizajnu a neke Sjajne kao poklon. Na onoj Ne Dao Wam Bog, ću naslikam vještice kako se nešto dogovaraju, i tu će da piše jedna Čuvena Riječ, da onaj koji nadje tu kutiju, proba da popuši travu iz nje, ako samo pomisli ..."Ma mene si našo"... Kao sto je potpuno suprotno za one sa onom drugom kutijom, gde je uredno složeno 5 jointa. I odma da se razumemo...
Travu ne prodajem i ne kupujem od dilera. Dilere kao Pojam Prezirem a u vezi sa travom, posebno. Mogu da poklonim i mogu da primim poklon, više kao Širenje Svete Zaraze, i to onda kada Čovjeka BRATE osjetim iz Drewnih Vremena...Možda vi tako ne radite, mislim, možda vam to nije Prioritetni Modus Odabira, ali meni jeste. Kad nadjem Čovjeka...
A ovi listići što ovom iznad mene prave zabunu... ne bih ja to menjao...te epolete baš lepo izgledaju...i vraćamo se na dizajn...
Dizajnu ovog Foruma, nedostaje iz svačijeg ugla ponešto. Zbog tog ključnog i fundamentalnog Problema, je veliki haos svima u svemu...Ali ja imam rešenja za mnoge stvari...tako da imam i za ovaj dizajn, a to bi mogao svako da napravi svoj Redizajn, da ga stavimo na istu adresu sa dodatim referencama i da klikom na svakoj strani Redizajna pogleda svako svoj dizajn ili tudji odnosno bira Koji Izgled mu Odgovara... Ali ne da se menja forum ili softwer...neka svako napravi svoj detalj ako želi... To j eonda Više načina iste stvari... Svako može da prodaje svoj ili koji već DEO, ali oni koji ulaze u ovakvu dilemiku, da odvoje pare i ulože u zakup hostinga, recimo...Ja ću za svoje neke sajtove koji imaju tu sličnu formu, svakako da Ostavim Ovu Mogućnost...Meni bi služilo na čast Veoma, kao što je nekome Moje već dalo ideju.
Lično ako budem imao šta da primetim da sam primetio ... ja ću reći odmah ili napraviti Razliku i staviti na uvid na svom hostingu.
Vutrabashi, pošto si ti sve ovo Fundamentalno Podsvesno znao Garant da će se desiti, u mojoj Civilizaciji ( državu smo prevazišli ) sam juče izdao nalog po kojem se neke vanjske teritorije koje još uvek smatram državama, smesta pripreme za MOGUĆE goste koji bi ih preuzeli da od njih kreiraju bilo državu bilo civilizaciju bilo samo dimenziju. U ovim stvarima, direktno zaobilazim Parlament, koji u novom statusu teritorije koja mi pripada, definiše moje postupke Opravdanim, najviše stoga što sam ja direktni potomak Tvorca Moje Civlizacije kako ona danas izgleda oko mene, i prema tome vršim Upravu kako dolikuje Potomku Onog Koji ju je prvo stvarao Polisom, preko država došlo sada sa mnom do Civiliazcije... Savezni Senat svih Parlamenata Svih Država, ( civilizacija i ostalih teritorija ) toga Sveta gde je TO, o zaista!, će svakako da raspravlja da li sam ja smeo ili ne, da neke napuštene ili odavno slobodne teritorije, odvojim za Vutrabašija konkretno, mada ni Avramovitz, ili Avram Od Vitza, ne zaostaje...samo već mislim da će on samo da Objavi šifru kako se to u njegovoj " Civilizaciji " vidi. Jer ja iz moje Civilizacije, kad MI SE NEKO BAŠ DOPADA, MORAM da mu objavim da mi se dopada pa sam da ne bih izazvao komešanje ljubomornih ćelija, smislio da Ga doživim Vodjom Civlizacije, Vladarem Države, Izmišljene stvarne, a ne Izmišljene Lažne, kao ono kad bi b ilo, koji svoj Mikrokosmički Oblik života može zna ume i pretvara uMakrokosmički i ponaša se u duhu, kao da To jeste i Vec Je moguće Kolko je stvarna Francuska recimo... Dakle, ja sam mrtav ozbiljan, kada se smejem od srca...to je onda reč, ŽIV:
Epolete mi se svidjaju i nemam šta da dodam.
|