View Single Post
Old 10-29-2005, 03:42   #8
miljan

Registrovan: Oct 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Eh, i taj skank. Skank nije vutra, Vutra zna se sta je - prirodna biljka, genetski nemodifikovana. Ovo sto holandjani proizvode, to ni oni sami ne puse. Oni vecinom piju pivo. Uglavnom, po mom misljenju taj "skank" je otrov i za telo i za dusu. Vutra je ono sto raste u Indiji, na Tajlandu, u Vojvodini, na Komizzi i slicno. Ove skankove holandske trebalo bi zabraniti ::oladi . Hashishe severnoafricke i nepalske bih svakom preporucio, u umerenim kolicinama . Ali nesto mi taj skank bas ide na zivce, valjda zato sto mi ih je dosta i unistio. U svom coffee shopu ne bih prodavao nista sto je genetski modofikovano. Pa neka postoje drugi shopovi, ali u mom ce biti samo natura!

Sve sto je San Pedro de Peyote rekao je istina. Ne mozemo preko noci da otvorimo coffee i smart shopove. Ma koliko mitingovali i mahali zastavama, samo to nije dovoljno. Licno i osobno ne znam sta uraditi, ali procitam sta ljudi napisu pa razmislim, lupim ponesto i tako, mozda se neka ideja pretoci u stvarnost. Mislim da bi svi to ovde hteli.