evo da malo nastavim moj report poshto su ipak vech 10 dana proshli od zadnje fotke a sad mogu to sve malo opshirnije izlozhit.
sve 3 majke su preseljene u vaze sa 8 litara Plagron Royality mix(zemljom) i pokrivene seramisom(granulat koji drhzi vodu,meni sluzhi da kukci ne nanjushe zemlju i presele se u nju(mali trick !~ ).
gnjoje se sa HESI ROOTJUICE i HESI TNT i HESI SUPERVIT...korijen im je skroz bjel i zdrav kao sto treba biti po svim knjigama !~ ,a svi listovi koji imaju zhutog po zebi ili su obrezani ili vise prema dole su listovi prije kloniranja od stare biljke i nove majke che ih odbacit kad budu nepotrebni ::super
slika broj 1.
L.U.I.
na ovoj slici je 10 dana starija i mozhe se vidit koliko je jacha i bujnija.novi klici su tamno zeleni i djeluje mi jako zdravo,prava INDICA.
slika broj 2.
Super Skunk
kod mjenjanja vaza i zemlje mi je mali klic odkinuo na dnu biljke,ali ona nije to ni skuzila,tako mi se chini...raste lepo i totalno kao sto mu gen naredjuje.vishe kao indica nego sativa(a vrsta u genu ima 50/50)
slika broj 3.
Chronic
drage su mi sve 3..
L.U.I zbog vitalnost,
skunk zbog legendne vrste,ali ova chronic je malo chudo....
1 od 50 phenotypa pokazuje se kao Sativa (grmljasti rast)...a ja imam tu jednu...nije mi bila draga jel je bila u kurcu od kloniranja....ali otkad se oporavila...buja kao luda...ali vidite sami ::super
na kraju josh jedna totalka od mog motherboxa...sa 3 ukuchana...
ako ima tko pitanje,zna di me mozhe dobit... ::histerija
do iducheg update
LP
SM ~)