Ja sam sinoc opet kontrolisao letenje. Ovaj put su me i drugi ljudi vidjeli. Do sada sam letio samo sam. Da vam objasnim kako ja letim. Nisam sto posto bio lucidan ali bilo je primjesa lucidnosti. Bio sam u jednom kaficu ma sve je islo kako treba i sve se odvijalo kako ja zelim. Onda sam krenuo kuci i odlucio da poletim.
E sad kako ja letim...to bas i nije letjenje tipa supermen itd nego vise ono hodam i polako se uzdizem i uzdizem i uzdizem sve polako uspravno bez naprezanja ili pokusavanja...mada ja mislim kad sam prvi put pokusao prije nekoliko godina da sam poletio samo pet metara...dok sam sinoc letio na 200-300 metara pravio krugove oko borova i tog kafica i svi su gledali...i opet da ponovim bas polako letim i ne znam jeli ko uspio da leti brzo kao supermen ali ja nisam...mada mi je i cool ovako :)
iskreno necu da vas lazem ali ne mogu sebe bas ubjediti u evo nocas su sanjat da letim nego to cuvam nedje u podsvjesti i razmislajm o tome i eto ponekad se desi....
srecno sanjanje...i da ja nista ne zapisujem ali ponavljam u glavi dogadjaje iz snova dosta...naravno trebao bih zapisat...cuo sam da ima program da upisuje snove u njega i onda kasnije ukucas na primjer cokolada i pojave se svi snovi koji imaju veze sa cokoladom...ko zna moze pomoci da se neke tajne otkriju...ali je jebeno dok ja upalim komp zaboravicu neke djelove sna :--)