Tema: Zanima Me...
View Single Post
Old 10-28-2005, 17:18   #2
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

Gledao sam jednu emisiju o vladaru Turkmenistana Saparmyrad Niyazov znanog i po nadimku Turkmenbashi sto u prevodu znaci vladar Turkmena. Sav novac u turkmenistanu je sa njegovim likom, svudje su njegove slike, redovna lektira djeci su njegove pjesme, svake godine se bira novi vladar i naravno svi jednoglasno vicu Turkmenbashi, kad Turkmenbashi kaze da ove godine ne zeli da bude vladar svi se pobune i ljube mu ruke da ostane i da oni ne znaju sta ce bez njega,sve statue u gradu su sa njegovim likom, svaki dan se otvara na glavnom trgu stranica knjige zakona/pjesama koju je Turkmenbashi napisao, po cjeloj drzavi ne mozes da se okrenes a da ne vidis njegov lik i jos mrzi me da pisem...

Pa posto sam vidio da oces da stvoris drzavu mozda mene postavimo kao "vlasnika/diktatora" vutra.org domena zvanog Vutrabashi ::histerija

Inace:

Ideja da se sajt zove vutra.org - Avram.
Registracija Vutra.org domena - Vutragenjo
Placanje Hostinga jos ide iz moga dzepa mada sponzor i posto sajt postaje veoma prometan bogami morace sponzor da plati slijedecih 6 mjeseci ili ga skidam.

Sadrzaj i ideje sajta:

Boodah
Greenman
Slo Era
Embrlajzer (sve slabije dolazi)
Robot Minimal (ne dolazi nikako)
Smokemashine HR (mozda novi moderator/ministar za uzgajanje naravno ako on pristane)

Vutragenjo dizajn i skripte Avram.