Quote:
Originally Posted by imported_Bugi_bi
istina je to prvo pusenje ne udara...govorim o normalnim kolicinama..ono 1 joint...
ja nisam prvi put nista osjetio....onda mi je prijatelj napuhao vrecu dima, ja sam je stavio preko usta i nosa i samo disao normalno....i disao...
i zamalo se nisam onesvjestio....ali kad sam otvorio oci sve je bilo kao u snu...
anyway ni moj frend nije prvi put nista osjetio....a zna covjek pusit...
moja sestra nije par prvih puta nist osjetila...
jednu prijateljicu sto je inace jako jako jako osjetljiva na alkohol, je prvi put kad je provala travu, totalno je zamantalo...bas je oprao cijeli efekt...znam da trava nema veze sa alkoholom al eto...inace od 3 bocice vodke ona pada u alkoholnu komu....
i ona je jedina koju znam da je prvi put odma osjetila efekt...
to je sto znam iz iskustva...
|
Istina tako i ja imam frenda mi se ssvi napušimo a on pljucka i i ja i drugi frend znamo da se preserava jer se boji staraca, jedanput sam mu rekao dule povuci i zadrži u sebi napravio je to par puta i doslovno jeegetirao ja sam umro od smijeha rušio sam se on je rigao kroz prozor, i poslije toga opet i dalje pljucka, i zato mu više ne dajem travu jer sere to su seratori i glumci glume frajere, a obični su kurci, ja kad sam kupio kilu trave častio sam ekipu cijelo ljeto jer sam dobar , a i na kraju sva ta sad ekipa sere protiv mene ljudi , takva nezahvalnost užas