Prvo pozdraf svima.
Evo da vam pokazem napredak od proslog puta a i da vas pitam par sitnica ;) ... naime odlucio sam se za lst , kupio h2o2 i poceo hranit biljcice gnojivom (samo jedan put zasad) ... i namjeravam ih u sljedecih par dana bacit na cvijetanje.
Sta se tice cvijetanja procitao sam da treba bit konstantnih 12 sati mraka pa me zanima kako da sredim da mi kroz rupe za ventilatore ne prodje koja svijetlosna zraka?
Na slikama cete vidit box .. jos nije gotov , imam u planu utrosit jos mnogo para i truda u njega...
Kad vec spominjem box imam problema sa vlagom koja mi zna past i do 28%... stvarno ne znam sta da vise napravim... stavljao sam mokre rucnike i posude s vodom te sam uspio dic do 45% ali na kratko... jel to problem u ventilaciji ? koristim 2 pc vent za dovod zraka jedan pc (malo veci) za odvod i jedan koji puse u biljke.
Kao sta vidite na slikama par listova mi je pozutilo na dvije najvece biljke... pa bi vas zamolio za pomoc jer stvarno nisam siguran sta bi to moglo bit... evo slike listova...
ovako pocinje
bolestan sam bolestan sam
neki su vec rekli zbogom