View Single Post
Old 11-20-2007, 22:34   #92
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema
Cool

Evo ja siljim neku domaćicu al' nije loša, onako u dobro vrijeme skinuta, i nije presušena previše... tako da je dosta masna, a i mora se malo kidati... iii nije loša (kakve ima po gradu.... ovo je jackpot!!!)

Samo još da dodam, evo upravo sam ispušio i dobar joint, ili je neko uzgajao (nigdje ni (jedne ma ni onih malih bijelih....sitnih sjemenki nije bilo) neku od vrsta (jer baš mi nije kao domaćica) ono okus extra dobar, sladunjav, nista se ne osjeti (isto light) ma grlo ono ko da sam zapalio neku pravo super ultra light cigaru (pušači znaju...)
Eh, sad mnogo ljudi bi dalo i 10€ za pola ovog (dodje dobra 4 joint-a. i svaki mu je panj isti) jer baš je dobra il' neka dobra domaćica ili neka kvalitetna vrsta. Ipak indoor je u pitanju, jer vidi se da je pažljivo uzgajana... tako i panjevi nisu "ogromni" ali za 5€ 4 doobra (neko i 5 bi smotao....) . Ovo govorim jer nigdje u gradu nema da se uzme bar malo kvalitetne vuve, (dok hemije pun qrac...)

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org

Last edited by Bezze_Sa; 11-20-2007 at 23:25. Reason: Dodatak poslije upravo ispušenog džointa!
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote