View Single Post
Old 11-15-2007, 01:58   #22
Stoner
daje banove sakom i kapom

Stoner's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

[quote=Inq;40357]Samo napred... jedna mala zamerka... box ti je 1.6m ... a to nije bash visina za 400w + sativa...

ja koristim 1.5m box sa 250w + indica...

Ja bi ti rekao nema problema sa pravom ventilacijom .npr moj box flowering box je visok 170 cm i sada je unutra 400W agro a planiram staviti 600 W i mislim gurat to sa cooltube om . Situacija je ispitana i u boxu dapače ima lufta za još par stupnjeva gore ;) .
Samo da napomenem da Cool tube sam spojio sa Dimnjakom odnosno vertikalom u zgradi koja se koristi za dimnjake , nape ili sl. tako da vruči zrak izlazi skroz van. nisam gledao što se kasnije pisalo o ovome no eto da znaš da može i više
Sative riješi jednostavnim bending om znači uzmeš joj vrh i saviješ ga koliko ide dole i privežeš sa špagicom nekom debljom da se ne ureže u granu i sa tom metodom bit ćeš prezadovoljan jer je isprobano dobra

PS: Ventilacija jačeg tipa nemožeš stišati sa ničim pa ni sa profi prigušivačem .pravilo je jednostavno i glupo nema jakog i tihog venta , I eto kad sam se već raspisao uvijek ti je bolje složiti samo negativni zračni pritisak u boxu što znači da samo ubaciš jedan ali malo jači vent za izlaz a ulaz napraviš pasivan kroz rupice ili neki otvor .
btw jako ljepo i samo tako nastavi treba nam još takih

Pozz svim aktivnim korisnicima Vutre a oni dobro znaju tko su ;)
PROČITAJTE
PROČITAJTE
Stoner is offline   Reply With Quote