Quote:
Originally Posted by ROX
Nego, ajd nek si neko zagura gljivu u rektum pa kaze jel ga puklo jace od iste kolicine oralno :D :D :D
Citao sam report nekog lika sta je mdma tabletu zabio vrit i kaze da mu je totalno drugacije (bolje) bilo nego normalno gutanjem. I trebalo bi bit, posto se buno bolje upija tamo neg u zelucu :D
Jednom ako se budem osjecao bas jackass-ovsko mozda to i probam iz fore :D
I ne, nemam istospolne sklonosti :)
|
Da to je istina.. nisam osobno probao ali znam iz iskustva jer imam frenda koji je doktor.
On mi je rekao ovako.. na supak absorbiras tvari koristeci "reverse osmosis" ili "obrnutu osmozu" i sve ide direktno u krvotok. Ako nesto pojedes/popijes, bubrezi i jetra isfiltriraju barem 50% supstanci i time uvelike prepolove ucinak. (Iz tog razloga je ucinkovitije vaporizirat ili pusit travu nego jesti kolacice).
Nadalje jedna cetvoroclana obitelj je dozivjela brodolom i ostala zarobljena na oceanu bez pomoci, hrane i vode. Majka je bila medicinska sestra pa je od kemijske olovke napravila "slamku", u balon napunila more, i tu slamku zataknula za balon i HOP u cmar.
Organizam je tim putem upio vodu iz mora, a sol iserete vani bez ikakvih posljedica. Time je spasila citavu obitelj jer su plutali na moru vise od tjedan dana.
Eto.. korisno znati.. nikad neznas kada moze zatrebati u danasnja vremena.