Tema: Policija
View Single Post
Old 11-08-2007, 11:45   #80
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Quote:
Originally Posted by psihonaut19 View Post
E ljudi nešto se mora poduzet u vezi s policijom. Jučer sam opet dobio batina i bio izvrijeđan. Dva policijajca i inspektor su me pretresli u parku.Nisam imao ništa iodjednom policajac počne na mene vikat kako sam ja zlo,kukulj koji treba spaliti. Ja mu kažem da me prestane vrijeđat kad se on izdere "tko te vrijeđa *********** ti materina" i navali me mlatiti.
Neznam kako je u velikim mjestima ali ja sam iz malog gradića gdje je događaj mjeseca kad neki klinac padne sa pljugom tako da se vole iživljavat.Majku im...
Eee vidis kod nas je skroooz druga situacija sa tim.... Moze da galami samo, a da te takne, samo u IPTF-u ga prijavim i automatski je bez posla, ma sta da ja uradim....

Čak kod nas, xxx puta me je zaustavio drot, i znam da neam nista kod sebe, i on kao hoce da me pretrese vani... reko' nema sanse, ako imas "osnovanu sumnju" idemo u stanicu haveru, a tamo ako te takne, (ovo je opet u BIH, ne znam za manje gradove...) ali u SA nema više da drot takne nekog.... jer ode sa posla u roku 10 dana...
Ne davno su pred OHR-om decertifikovani drotovi trazili da ih vrate na posao..... :), čekali, čekali i pa paaaaaaaa (a skinuto ih je sto iz RS-a, sto iz FBiH koliko hoces...) sad ovi vise vole posao, nego da nekome samar "spuca"...
Mnogo ih je izgubilo posao tako, al' sad im je metoda ono.... vrištanje, prijetnje, al' kad vide da taj neko zna da mu on ne moze nista .... joooo :) to najvise volim tako se grizu a nemogu nista :) hehehhehehe
Eh, sad ne znam jel jos IPTF postoji kao zasebno "tijelo"(kao prije), ili to pripada nekom ogranku OHR-a, a kod nas je dobro sto ne moramo gledati niti traziti broj značke, jer ime i prezime im je zakaceno na uniformi...
.... a najviše volim (to mi se desilo nedavno)... nafatali me bezze skrooz ono, mislim nista nisam imao kod sebe, i ovaj jedan papak, počeo nešto vikati ovo ono... kad sam mu ja "skreso..." a opet drugi i ovaj treci,(trojica ih bila) znali me od prije... i govore ovom drotu (kao da ja ne čujem...:) ) da se smiri, a ja se uspalio hocu da se svadjam sa njim i bog... samo cekam da bilo sta uradi, ma šamar.... donji bi bio....
iiii naravno nakon 15-tak min. pustili me, cak ni pretresli me nisu, jer nisam dao na javnom mjestu da me "trkeljaju".... iii fino sam im rekao, ako hocete, hajmo u stanicu pa tamo me trkeljajte....i tu me pustili .. :)
Sto se drotova tiče, kod nas je extra za to... mislim sto se toga tiče...

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote