11-07-2007, 16:42
|
|
|
Trip Long And Prosper
Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema
|
koliko znam svjeze su jace. ali samo zato sto se ponesto psilosibina izgubi kod nepravilnog susenja gljiva. ako gljive osusite na najbolji nacin (granule za vlagu) ona je gubitak psilosibina neprimjetan i vrlo vrlo malen pa mozemo reci da su svjeze i suhe gljive na kraju isti qurac. ko zna zna ko ne zna sjebe gljive pa dobijes qovno
do prije 1-2 godine gljive su se u holandiji prodavala u svim oblicima, suhe i svjeze. onda je nastupio taj njihov debilni zakon koji glasi nesto tipa ovako: Gljive koje rastu su legalne, one samo rastu tamo nista drugo. ALI ako ih susis onda ih naravno planiras pojest a to je onda pripremljena droga i onda je ilegalno. e sada tu su oni fino nasli RUPU u jebenom zakonu i prodavali svjeze :) ironija je u tome da npr imas u kuci brdo gljiva- Nista. e ako nadu suhe- Kazna... debilane.
sada su sve zabranjene..tako da jebat ga :)
e sada zasto caj, zasto svjeze, zasto suho...a mislim koga boli qurac. ako imas gljive koje si sam uzgojio i znas sta jedes mozes se igrati sa varijantama. pa malo experimentirat i zabavljat se. nekom je uvijek nesto jace. ti nadi sta je tebi JACE pa uzivaj.
eto ja sam do sada jela uvijek suhe. iz cisto razloga jer inace NE VOLIM gljive! (ironija zar ne?) a i te suhe moram sa cokoladom jesti ili extra brzo prozvakat jer mi je odvratno. i sada i ja sam primjetila jebenu razliku. imas abortuse i normalne gljive. suhe, ista gljiva ista sorta...ok gramaza drugacija ALI---totalno drugaciji rad. e sada ce neko srat pa to je abortus pa to je ovo ili ono....NE....uvijek je drugacije. eto to je bit. uvijek ima malih odstupanja.
I ZATO..jedi kako zelis i uzivaj! jedino Ti znas kako je Tebi najbolje a mi svi ostali mozemo samo srat ovdje 
|
|