View Single Post
Old 11-03-2007, 18:16   #3
Weedran

Weedran's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 3
Pohvaljen 15 Puta u 13 Tema

Odličan je Tsarion. Za sad sam pogledao ovo: http://video.google.com/videoplay?do...85184878490822 i sviđa mi se. Lik djeluje profesionalnije od Ickea i izgleda da je još dublje upoznat s čime svijet ima posla.
Sada namjeravam skinuti sve ovo od njega: https://originsandoraclescatalog.ord...bcat.asp?sc=14

Teorije zavjere, hm, jesu to teorije, ali šta su busheva sranja i ona iz medija činjenice??? Ne, to su sranja koje može prokužiti i malo djete ako si da malo truda (ključna riječ - razmisli). Uzmimo 9/11 za primjer: Kako da popušim to da se u pentagon zaletio avion ako nije bilo nikakvih olupina, avion nije nitko vidio ni snimio + još tisuću stvari u konfiktu s time. Kako da popušim to da su se bin ladenovi zaletjeli avionima u wtc, a ljudi žive u pečinama u afganistanu, nemaju ni struje ni vode, a kamoli da znaju upravljat avionima + morali su proći pokraj američke zračne obrane koju nema šanse da se prođe + zgrade wtc-a su konstruirane da ih nemože srušiti ni 10 aviona tipa boeing 767 do temelja (link) + tisuću stvari u konfliktu s time. I zašto u službenoj priči o 9/11 ništa nema smisla? Ali to su ogromne i strašne stvari i zbog toga su teške za probaviti. Što je laž veća to se više u nju vjeruje. Istina je potpuno drugačija i sigurno da ljudima nemože biti lako prihvatiti da nema nikakve al-kaide, da nema nikakvog terorizma i da su bush i kompanija jedini teroristi i drže konce na obje, navodno, sukobljene strane. Jer ako meni nešto nema smisla, ali ono, baš nikakvog smisla, onda idem proučiti alternativu tome. I gle čuda; alternativa mi ima jbno savršenog smisla. I onda kada malo razmislite i proučite stvar imate dvije opcije; ignorirati cijelu stvar ili ući dublje u promatranje alternative sranjima.

Weedran is offline   Reply With Quote