View Single Post
Old 10-13-2005, 01:34   #3
speedball

speedball's Avatar

Registrovan: Sep 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

e ovakoo bilo je to jednog sarenog popodneva kada sam sa drugarom prvi put probao drogu.negde oko 15h uzeo sam neodoljivu supstancu i uputio se sa mojim mozgom u jedan cudan svet.nakon sat vremena chiliranja i nestrpljivog iscekivanja prvih vibracija kod kuce vreme je bilo da se krene...zastajemo onako izgubljeni da jedemo hotdog uzimajmci prve zalogaje pokusavam da sazvacem nekako mi se razvlaci po ustima kao da zvacem travu(onu koziju )...kazem sebi pocelo je ...
sedamo u kupe voza u kupeu 6 ljudi jedva se dise,neki pritisak mi udara u potiljak svi gledaju mene ja zelim da im kazem da je sve ok ali ne mogu da sklopim pravu recenicu..hvata me depresija pocinjem urnebesno da placem veoma jak plac emocije,suze i to..nakon par minuta pocinje nevidjen smeh toliko se smejem da nemogu da dodjem do vazduha .izlazimo nakon 2 sata iz voza i ujedno se sve nastavlja puno komike ,straha .kazem sebi ok ovo jeste najcudniji dan u mom zivotu ali ja se ne osecam da uzivam.moj dan se nastavio sa mnogo cudnih desavanja .ne znam sta jos da kazem ali jedan je zivot treba da oset.......

ja sada kada citam ovo nije neki trip ali zaista ovo je meni bio tako cudan dan...
speedball is offline   Reply With Quote