View Single Post
Old 10-12-2005, 22:44   #2
psihonaut19
pred ban

Registrovan: Aug 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

E imaš pravo brate. Ja bi mogao opisat svoj posljednji trip koji sam imao na morning glory sjemenkama. Uzeo sam negdje oko sjemenki i fino i uredno sam ih prožvakao i jednostavno čekao. E i odjednom me počeo hvatat neodoljiv osjećaj da počnem slušat melodije na mobitelu (heheheeh sjebano) i tak sam ja nekih sat vremena slušao jednu te istu melodiju na mobitelu i to melodiju iz filma titanic.Bilo mi je jaaako fascinantno kako tako malena kutijica (mobitel) može radit toliko različitih tonova. Onda sam imao jednu halucinaciju.Ako sam imao mobitel kod uha zabrijao sam da mi zvuk u obliku boja izlazi na usta.Ono na uši unutra a na usta van. I tak brijao sam još neke filmove koji nisu baš nešto zanimljivi.To je bila jedina malo jača halucinacija koju sam imao doduše imao sam puuuuno predivnih i jebveno obojanih halucinacija i vizija iz zatvorenih očiju. Uglavnom bilo je to lijepo ,lagano i prosvjetljavajuće iskustvo. I čudno je da mučnine nisam nimalo imao. EVO OVIME SAM PROBIO LED I SAD OČEKUJEM OD VAS DA PIŠETE :)))
psihonaut19 is offline   Reply With Quote