Quote:
Originally Posted by DirtyDeeds
To sam cito na nekom forumu kako je vjerovatnost za bad trip na gljivam vrlo mala a da se prekida jedenjem,gotovo svi su to potvrdili i preporucili kao metodu prekidanja bad tripa.
|
Hahaha :)))
Slobodno mogu reći da je ta izjava sranje.
U sebe nemožete staviti ni gram hrane...samo tekućina i to isto možda.
Prednost kada prvi put jedete gljive jest da da vam je sve čudnovato i super pa se za bed trip niti malo ne brinete. Ako nekoga i uhvati uvijek treba imati treveznu osobu kraj sebe da pokuša tog istog vratiti na pravi put.
Tek dok jedete par puta onda počnete razmišljati: Joj samo da me ne ulovi bed trip..a valjda neće...ma neće!
To je mali zajeb jer će vam se ta misao uvijek negdje šuljati u mislima i ona samo tako ispliva na površinu, a vi ako niste toga svjesni (čitaj "iskusni") preuzme vas taj čas i vi ste baj baj :D
Opet se tu radi i o gramaži, što više jedete, manje stvarne kontrole nad sobom imate.
Ako se radi o Psilocybama, za jedan super trip nisu potrebna više od 2 grama suhih kvalitetnih gljiva. Osobno bih granicu podvukao na 2,5 max 3g ...dalje se jednostavno ne bih usudio....
Nemojte biti pohlepni ljudi, zato se i događaju bed tripovi. Kad sam prvi put vidio koliko je to malo gljiva, vjerujte htio sam jesti još, ali nisam dobio.
Dobro da nisam....
Razmislite malo...