View Single Post
Old 10-23-2007, 23:14   #2
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Istina, zanimljiva je to biljka. I ljepa. Ali, nebi baš uspoređiva nju sa npr. gljivama.
Ipak je trip na HBW-u daleko, daleko "ispod" gljiva. Ali je ipak miljama "poviše" Morning glory.
Moj osobni rekord: 10 sjemenki. Preko 12-ak sjemenki (ako su kvalitetne) ionako nije ni pametno jer neće doći do pojačanja efekta, već trovanja.
Preporučljivo je ostrgati koru sa sjemenki jer su u njoj najskoncentriraniji "otrovi".
Nakon tih 10 sjemenki, ima san prvo nekih pola sata jakog probadanja u želucu koje su bile popračena sa narednih pola sata slabijih bolova u želucu. Sve u svemu, nisu bili neizdrživi. Nakon sat vremena, kako je bol prestajala, zako je evekt postajao sve očitiji. 1 i po sat nakon uzimanja, trip je započeo.
Cesta je vijugala sama od sebe, tragovi od guma su moijenjali pravce, boje su postale intezivne a sve šta se kretalo imalo je trailove. Slično LSD tripu al nekako, na dukčiji način i bez "energije".
Iduća scena, kafić; pići LEFTFIELD ja plešen...ali nisan ja tu u kafiću...je san na nekoj plaži, točno vidin palme, more itd. Noć je, velika vatra gori, vidim ljude, nekakve domoroce (pretpostavljam da su sa Hawaja). Plešu, a ij a s njima. KAd san napokon, nakon 30m minuta otvorija oči, usljedilo je razočaranje.
NAkon toga san se montira za stolon na suncu. Izvrsko...Grijew i lječi,ali...
Proveja san sat zureći u sunce. Ko zmija ;) Ima ova biljka nešto srodno sa zmijama. Ostalih 3 sata san proveja zabavljajući se s ekopon. Ma ko na tripu, ali dosta "neugodnije".
NApokon doša doma nakom nekih 5 sati od starta. Efekti su počeli polako nestajat kad me od glave do pete oprala taaaaaakva neugoda, jedno sttanje, teško stanje koje nemogu baš definirat, al od cilog tripa, tih 30-ak mionuta su bile, shamanistički, najvažnije. Period neugode nije bio niošta drugo nego "šok" izazvan od strane "misli" i "vizija" čije značenje nikako nije pasalo mojem egu.
KAd je prošlo - SPAS!!! 8 sati nakon šta je sve počelo više nisan osječa efekt sjemenki. Zaspa i probudija se ujutro. Izvrstan san.

Sve u svemu, zanimljiva bilkja. Efekti podsječaju na MG ali su izuzetno jači. Nije isti sastav ni omjer lizegida iz MG i HBW. LSA je po svojoj prirodi sedativ tako da je trip dosta snen. Jedino ovaj prvi put san ima force plesat, šetat itd.
Onaj period neugode, javlja se u svakom tripu, na ovaj ili onaj način. Potvrdija na sebi i još nekim prijateljima. Nedogađa se svakome.
Izvrsna kombinacija je sa HBW-om popit i šolju čaja od efedre. Dobije se izvrstan energičan trip, ne više sanjiv, i bez mučnine, koji poprilično sliči svome "rođaku", acidu.

Eto, tolkjo zasad, za laku noć
Laku noć

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote