Quote:
Originally Posted by Vutragenjo
Pazi u americi bas nije svejedno. Velike su novcane kazne za kupovinu a pogotovo za prodaju. Ja se ne bih zezao a i sumnjam da ce ti neko tek tako prodati na ulici. Mada imas tamo jedan cjeli dio grada pun nasih ljudi...ipak je to grad sa najvise srba u americi. Mozda da odes na SerbianCafe chat pa se raspitas....nemam pojma....na svoju odgovornost.
|
ja na njegovom mjestu nikako ne bih isao kod nasih ljudi, osim ako ne naleti na nekog mladjeg ko mu se ucini skroz okej. nasi ljudi vani su obicno tradicionalni, poso-kuca-birtija tipovi koje nes bas trazit da ti srede :)
inace, just a hint, meni se nikad nije dogodilo u nekom americkom velikom gradu da prodjem pored greyhound autobusne stanice, a da mi neko ne ponudi "to score some green". ak ces to radit, nemoj jedino dozvolit da te povede negdje predaleko jer je vrlo vjerojatno da ce te opljackat.
na kraju bi dodao da se u principu 100% slazem s vutragenjom. najbolje da se uopce ne zaje.bavas s tim jer americka policija nije ni bezazlena, ni blagonaklona kad te uhvate u prijestupu. ako dok si tamo upoznas nekog kom vjerujes, i ko ti moze pomoc, super. ako ne... strpi se i bit ce ti sladje kad se vratis :)