View Single Post
Old 10-17-2007, 21:24   #29
RedSh
Trip Long And Prosper

RedSh's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 11 Puta u 9 Tema

ako je netko izvagao jednu gljivu i ona ima 1 gr onda je to ta cijena. kako da ne, pa sama sam znala vagat gljivu koja bi imala preko 1 gr zasto ne i ovo...ali ako lik tako prodaje jednu po jednu mislim to je vrlo upitno... svaka gljiva je drugacija. inace se prodaje 1 gr npr 80-100 kn a ne jedna gljiva. zavisi koja je sorta, velicina..itd..ne mozes to tek tako.

imala sam u ruci gljivu od 2 gr, neko bi me bljedo gledao da mu to dam...ali vjerujte ona te lansira u beznade :)))

moj savjet....nemoj kupovat ako neznas sto je i koliko tezi..zajebi te spike jedna gljiva 100 kn, moze i ne mora....mrzim te spike...jao...ljuta sam!

i da sto se tice tog jedenja, kada te sije bed trip ti ne znas za sebe a kamoli da ides jesti nesto. apetit nula. ako ima netko da te natjera da jedes svaka mu dala.... kada je bed trip je bed trip nemas ti pojma sta se sa tobom desava a kamoli da ides u frizider jesti i kao idemo van tripa...*****. rade promjeni muziku, mjesto, ljudi su ti koji te okruzuju i mogu nesto napraviti. ako si sam...tesko ali ne nemoguce. mogla sam se izvusi iz neugode i bed osjecaja snagom volje, muzikom i koncentracijom na nesto drugo ali hrana mi je bila zadnja na pameti a apetit nula bodova... treba probat

Last edited by RedSh : 10-17-2007 at 21:32.
RedSh is offline   Reply With Quote