View Single Post
Old 10-17-2007, 17:24   #26
Jose

Jose's Avatar

Registrovan: Sep 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by RedSh View Post

EDIT: ovo sam napisao jer mi je zapelo za oko i zasmetalo me da frajer u tekstu spominje "use of mind-expanding or psychedelic drugs recreationally and/or spiritually", ne zato da bih kritizirao neki od gornjih postova... dakle,

okej je ovaj tekst... al htio bih dodat dvije stvari. prvo, mislim da je pogresno lose i dobre tripove strogo razdvajat po logici "pozeljni" i "nepozeljni". mislim da je to rezultat olakog shvacanja psihodelicnog iskustva i poistovjecivanje istog sa zaderavanjem (od kojeg se prije svega trazi ugoda). naravno da se treba pripremiti, informirati, razmisliti, smiriti se i da nitko ne zeli kaos i paniku. ali, losi tripovi su sastavni dio igre i kad se dogode ne treba biti nezadovoljan, ili misliti da pokusaj nije uspio, vec izvuci maksimum iz cinjenice da su se dogodili, nauciti iz njih isto koliko i iz dobrih, ako ne i vise. to nas dovodi do druge stvari koju bih htio rec, a to je da mislim da rekreacijska (tj. ona kojoj je iskljucivi cilj razbijanje dosade, hedonizam, kuliranje) upotreba psihodelika podrazumijeva iskrivljeno i nedostatno shvacanje psihodelicnih droga, njihovih mogucnosti i mogucnosti vlastite licnosti. nisu to igracke, kvragu...

Last edited by Jose : 10-17-2007 at 17:29.
Jose is offline   Reply With Quote