View Single Post
Old 10-10-2007, 03:59   #19
SqlByte

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Talking

Vreme: potpuno nebitno
Mesto: potupno nebitno
Datum: pogledaj gore
Razlog: 1/2 ekstremno jakog LSD-ja

Uglavnom nije mi to bio prvi put, poshto sam pre toga uzeo neke bajate slichice ochekivao sam da me jedna polovina sharenog hofmana nece mnogo poneti. Tako da sam isplanirao da sazhvacem kartone i odem u kafic posle sat-dva.
Posle nekih 30 minuta ja i ortaci osecamo da je neshto chudno, ali ne verujemo da je to od esida, sve dok ulicom nije proshao jebeni bager, ogroman bager, a mi ishli pored trotoarom.
Kad su ga ortaci skontali nachisto poludeli, pocheli su da bezhe od njega i upali u nechija dvorishta da bi se zashtitili od zhutog, zlog bagera...
Bilo kako bilo, jedan ortak je ustanovio da smo totalno otkinuli od esida i da nam treba sitter i uzima moj telefon i pochinje da zove sve koje zna i da im se dere na telefon da nas spase jer cemo da umremo.
Nalecemo na par likova i pochinje josh ludja pricha, ja se konachno prosvetlio i setio sam se da sam progutao LSD i da se obichno ljudi ovako osecaju. Dok jedan ortak raspravlja o zhivotnim putevima, drugi krije svoju dushu u dzhepu i nece da nam je pokazhe, a ja pokushavam da upalim mp3 plejer i iskuliram. Pored toga shto sam iz parka video kola koja se krecu poput zmije, krive se levo-desno i totalno su zhiva, jebeno mi se smeshkaju, farovi kola mi se smeshkaju, svaka kola imaju neki svoj specifichan smajli.
Onda upadam u loop jedno pola sata(pravih), nije mi bilo jasno kako moj mozak mozhe da proizvede tako dobru muziku a da se ja ni ne trudim, chak da je chujem vrlo jasno... (imao sam jednu slushalicu na ushima :P)
Sve u svemu to veche smo proveli shetajuci se nekih 12 sati, a pri kraju smo se zabili na klupu u sred centra grada, ja sam se osecao najlepshe u zhivotu.. kao da sam upravo saznao sve shto sam mogao na svetu.

Bilo je posle i drugih tripova, ali ovaj mi je najdrazhi u celosti :)
Deshavalo mi se na esidu da ne mogu da prebrojim koliko osoba ima u prostoriji, vidim ja koliko ih ima, ali uvek sam ubedjen da je josh neko/neshto zhivo i da moram i njega da izbrojim :D
Uglavnom esid je ludilo, shteta shto ga nisam odavno konzumirao, ne mogu da ga nadjem O_o