View Single Post
Old 09-29-2007, 19:16   #5
gloSS_ZelenKy
mr. gljiva

gloSS_ZelenKy's Avatar

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
Talking :D

Upravo sam pogledao filmić...
Čak me toliko niti ne zanimaju te svjetske zavjere kada to sve više manje znamo,ali se pravimo blesavi.

Ali ovaj 3. dio...nešto slično sam gledao nedavno, mislim da ste čuli za The Secret.
jedini problem koji se javi jest taj, ako niste spremni prihvatiti nešto novo kao takvo kako ono jest, onda se u vama ništa ne dogodi...sve to izgleda kao jedna hrpa sranja i gluposti i ludih ljudi :D
Svatko se treba zapitati tko je on sam i nagrada će biti više nego zadovoljavajuća.

Sad ga serem, ali počeo sam se truditi živjeti na nekakav takav način...vrijeme će pokazati, ali sam za sada jako zadovoljan..i ovo ljeto i sve što se dogođalo oko mene to potvrđuje.

Baš kako je i rekao negdje pred kraj...Just do it , a drugi neka si misle što god žele. Baš je tu i izazov jer se ja još uvijek BOJIM one reakcije koja bi došla od drugih. Znači ako razmišljaš jel bi nešto rekao ili ne, samo reci jebeno zvuči, a mogli bi i isprobati ;-)

Peace

gloSS_ZelenKy is offline   Reply With Quote