View Single Post
Old 09-27-2007, 15:03   #105
doors_of_perception
Grize zube

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Mogo si komotno cijele jest, ne zarezivat samo kožicu i meso ispod..kažu da su ti dijelovi kao najpotentniji, al po meni je to glupost. Cijela gljiva je cijela gljiva (tj. klobuk), a ništa ni ne baciš...

Kažeš nije bilo nekih efekta? Hm, povećaj dozu onda...pojedi 10g suhih cijelih. Možda su one koje si ti nabrao po snazi slabije od nekih drugih šta bi bile...

Šta se tiče trave, svi kao preporučuju zapalit pljugu protiv bolova u trbuhu i želucu, al ni to baš ne drži nešto vodu previše... barem ne kod mene. U pljugi ima duhana, i onaj nikotin inače kod nepušača pada na želudac.. da je pljuga pak čista, sam dim koji se uvlači također nema baš najbolji efekt, jer iritira i grči želudac... S druge strane, preporučujem travu u kombinaciji sa bilo kojim psihodelikom, isključivo zbog međupovezivanja iskustva 2 biljke i zato jer većina je ipak na travi iskusnija i lakše se poveže brija koja počinje dolazit od druge biljke. Trava, kao da otvori taj portal i još i pojača doživljaj. Inače, ja da ne pušim travu uz slak, bilo bi mi glupost. Al npr. uz muhare, mora se bit jako oprezan i pola pljuge prije konzumacije je više nego dovoljno + pola nakon 2 sata. Nikako dok se vrši proces probave!

Ne znam za pećnicu, hvala šta daješ svoje iskustvo, al meni se ta metoda ne sviđa od samog početka. Čim ja nešto pečem, zajebi:))

Juha bi se mogla, omlet isto... svježe onda uberi i ostavi ih na sobnoj temoperaturi 2-3 dana, i onda ubaci u juhu il omlet, a možeš i suhe. Kao da su dobri za energiju i te spike, a sibirci itd. narodi ih inače i uzimaju (valjda još, prije definitivno) preko cijele zime u kombinaciji sa hranom. Naravno, ovisi dal želiš jelo koje će imati dotatak amanite ili baš želiš da te te opali nakon šta pojedeš... Ako želiš samo kao dodatak, 2-3grama je dosta, a ako želiš da te zabi, moraš pazit da time si napuniš želudac i pri većim količinama gljive i riskiraš želučane tegobe ili povraćanje.