Naravno da ne zajebavaš i nemoj se ispričavati jer nema potrebe za time. Pomoći ću ti koliko god prilike znanja i iskustvo dopuštaju, kao i većina ljudi sa ovog foruma, a ti pitaj ako treba i do sutra... :)
Pa mogao bi tako napravit sa sendvičem... al izmiksaj to u mlincu za kavu jer će biti sitnije... Jedino, nkažem ti, prazan želudac je majka, i neznam dal ti taj sendvič imao kakvih nuspojava... plus, kontaj da za prvi put 5 grama nije mala fizička količina i definitvno ćeš to osjetit u okusu.. Al probaj i preporučujem da to brzo progutaš... Jedino, ne sviđa ti se da to staviš u limusku kiselinu ili vino? to bi poprilično uklonilo okus, a želudac bi ostao prazan...
Ali ako budeš morao rigat, rigat ćeš:)) kad počne grčit želudac, nema ti spasa...tj. ima ako se fizički skoncentriraš i miruješ, al nakon 4 sata opet se izrigaš i tad odmah završava trip:)) Al dobro, riganje nije nužno, nemoj me krivo shatiti...
Gljive stavi u vodu nakon što si ju maknuo sa vatre, poklopi poklopcem i pusti da se ohladi... tako se inače kuhaju i čajevi općenito...
Moja preporuka uzimanja ti je da ako nabereš gljive, prvu turu pojedeš na "POLU-SIROVI" način ili u pećnici (iako, ta pećnica mi malo sumnjiv metod da ti pravo kažem, nekako mi nabrzaka to ispada i pregrubo) a ostatak staviš da se osuši, sasvim normalno na neku krpu i na sunce, ostaviš samo klobuke, a donji dio baciš...
Ti samo pitaj koliko te volja...nemoj se ustručavat, a kamoli ispričavat... nisam toga vrijedan, a i sama situacija i narav trenutnih stvari ti to ne nalažu da činiš...
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "
Merlin
|