View Single Post
Old 09-23-2007, 17:07   #95
doors_of_perception
pred ban

doors_of_perception's Avatar

Registrovan: Oct 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Bilo je slučajeva da su ljudi stvarno znali se prežderat tih gljiva i ostali živi... al, takve egzibicije nikome ne trebaju:)) Ima jedan šaman u SADu, il barem on sebe tako naziva i smatra, ne znam, koji uzima Amanite već desetke godina, koji je snimio kako jede cijelu sirovu gljivu:

http://www.youtube.com/watch?v=NulcJReAHIU

Kao šta piše na samom početku, ne imitirajte, i ne bih ni da mi plate suvim zlatom, majke mi:))

Ne znam za jačine, al zlatna amanita kao da je najbolja i najkvalitetnija, samo, nje na ovim prostorima nema...

SVE za početak što ti treba za uzimanje amanita, piše u 1. i 2. stranici topica, a najviše se osvrni na riječi San Pedra, iako on malo proširuje priču pa priča i općenito o spoznajama, a ne samo o gljivi... Doze za početak su najbolje 4-5max grama suhih, pa onda povećavaj.

Osim toga, preporučio bih ti da prvo počneš s nekim drugim biljkama, tipa slak il šta već, tako da kad dođeš do amanite, imaš već neke predodžbe i saznanja...
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "

Merlin
doors_of_perception is offline   Reply With Quote