Evo prvi ja ne smatram da ljudi koji idu gledat b92 i da su ljudi koji imaju prliku gledati b92 kretani.Da ja bar imam priliku gledat što više TV kuća na svijetu bilo bi mi drago bez obzira na to kolika govana ti isti tamo prosipaju,jednostavno volim da imam što više "informacije".I HRT 1 i 2 i NOVA TV i OBN i RTL Hr i FTV i BHT1 i ostala dezinformatorska gamad seru gluposti o vutri ,pa jebiga ipak sve to gledam i barem u svojoj kući im kontriram i kad izvale neku glupost kažem starcima ovi ljudi lažu i ***** im mater babilonsku :) .
Evo npr. u BiH postoji i RTRS tj. na ćirilici PTPC i meni je žao što ne mogu da ih gledam ako ništa radi one ekipe što podsjećaju na nadrealiste oni kako se ono zovu...,jedno vrijeme kad sam živio ujednome dijelu BiH gdje mi baba živi i zahvaljujući predajnicima mogao sam gledati samo to i oni su me održavali na životu i u vezi sa životom a moji ovi nabijem ih Hrvati nemaju tamo ni signala a i nije mi puno žao i onako o vutri valjaju gluposti i sranje ko i ostali nego eto volio bi da mogu da čujem što više strana.Strana u bilo kojem smislu.Od viška znanja glava ne boli.
Hoću ti reći možda ovaj Timofejev i nije kreten možda bi čovjek što se tiče vutre nešto okrenuo na bolje bar deset dana da se ljudi sjećaju emisije.Ovisi šta se tamo prikaže. da barem pokrenu neka bitna pitanja,evo npr. što ja uvijek pitam ljude kako to da je THC negdje ljekovita molekula jbg. ,a negdje malte ne smrtonosni otrov.Ko tu kome jebe mater u zdrav mozak.
Last edited by cannebosanac : 09-23-2007 at 03:55.
|