Dragi razumni KGB-eovac evo u 15:16 i 15:18 šalješ istu stvar ajmo reći nešto si kliknuo,doga se svimasamo brate opet u 15:30 ,e to ne kontam ipak 4 godine tvog fakulteta pa valjda radite nešto i s kompovima valjda ste nešto naučili.Evo ja sam ,30 mi godina napustio faks nije bitno koji radi matematike i inače nije mi se dalo više učit i s kompjuterima sam pauzirao 10 godina najmanje pa opet nešto upiram i promjenilo se u zadnjih 10 godina situacija kompjuterima pogotovo što se nas tiče ,internet je imao prije 10 godina samo poneko u državi fakulteti i poneka jača srednja škola i to onaj spori kakav je bio.I opet kažem ne radim ovakve pizdarije,možeš i sam izbrisati poruku idi na edit i onda tamo pored `spasi` i ostalog imaš i `izbriši` .Ovo sam tek neki dan nakon 400 i kusur postova ovdje skontao :) ,prije sam od admina i moderatora tražio da izbrišu,jer uvijek sam tražio ono dugme za brisanje kod edit kao na nekim drugim forumima stoji a ovdje nema nego tek kad stisneš edit ti se ponudi i brisanje.Možda nisi namjerno ovo napravio pa onda molim te prepravi ,inače odnedavno i moderatori imaju pravo kažnjavati pa da ti ne bude žao.
Mislio sam ti samo ovo reći ustvari,..elem niko ovdje od nas nije ni narkoman ,delikvenata sigurno ima ,samo narkomani nigdje veze s nama.